Tuesday, 12 July 2011

awek TAXI yg misteri...

BIG BOSS baru je smpai bilik balik dari kls xd. dok dlm kls penin kpale. xphm lec aja ap. drpd penin2 kepala, bek layan jap entry kali ni. hm,entry kali ni sbnrnye BIG BOSS nk kongsi satu teka-teki yg da lama BIG BOSS xkongsikn. so, teka-teki nya berbunyi cmni :

ade sorg pemandu taxi ni. epul namanya. jln2 cari penumpang. tetiba ada sorg aweks yg cun ni tahan taxi epul. epul pn ape lagi,trus stop p kt aweks tu la..

aweks:       abg2,ley bwk sy g Bukit Bintang x?
epul:         bley2,ape plak xbley. ntuk awek cantik cam awk ni,bkn stakat Bukit  Bintang abg leyh hantar, smpai negeri kayangan pn boleh.


then awek tu pn naik la taxi si epul tu. dduk kt tempat penumpang belakang. jln2 otw nk ke BB tu, epul dok usha la awek tu ikut cermin blakang texi tu. amboi,komain cantik lg aweks tu. steam ja si epul.

then lama skit,epul usha lg aweks tu kt cermin blkg,tgk2! aik ! xda dah awek tu! ilang ntah mana! ape lagi,epul brake mngejut la taxi dia. streeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet...

dgn cemas nye,epul pn paling trus ke belakang tempat penumpang cari aweks tu. tgk2 awek tu ada lagi kt blkang. tp hidung nya blah kanan meleleh darah. hairan epul.
so soalannya, mane aweks tu p tyme dia ilang? n kanape idung aweks tu bdarah tyme dia muncul smula?
haha. okeyh! u'all ley jwab x? k jawapanya bginiye:

tyme awek tu ilang dr pandangan cermin blkg tu,sbnrnya awek tu tgh korek idung. haha. da nama pn aweks cun, mesti la kne cover. so,tyme dia nga koreng idung,dia nyorok2 la kt blkng kerusi si epul tu. dah tentu2 si epul tu xnmpk kt dlm cermin taxi dia. tu la yg epul brake mngejut tu. n pada msa yg same, maka terjolok ke dalam lagi jari aweks yg tgh korek idung tu. tu la yg mleleh darah dari idung awek tu. haha.

8 comments:

Lieyly ︱ Alia said... Best Blogger Tips

ciss kesian awex tuh...
hahah !

yanyan said... Best Blogger Tips

hahaha euw euw~

BIG BOSS said... Best Blogger Tips

@Lieyly ︱ Alia
haha..ape plak kesian,len kali kot ye pn nk korek idung, tempat len kan ada. sbar kjap la. kasi turun dulu dari taxi tu. xD

BIG BOSS said... Best Blogger Tips

@yanyan
ala. mcm yanyan xpenah korek idung plak en? haha

**::CIKNUURUL::** said... Best Blogger Tips

hahahaha,.sengalnyee la,..hehe

BIG BOSS said... Best Blogger Tips

@**::CIKNUURUL::**
haha. ape la yg sengal nye. ni mesti xdpt jawab teka teki nih kn? xD

yuyun de lollidella said... Best Blogger Tips

hahahahaha...x pndai cari msa yg tepat la awex tu..hehe

BIG BOSS said... Best Blogger Tips

@yuyun de lollidella
haha. mmg. cik yunyun ni mesti pndai cari msa yg tepat neh. xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...