Monday, 11 July 2011

the BIG BOSS ke dunia blogger...

Salam perkenalan..
ni lah gamba BIG BOSS dlm dunia blogger ni. kecik n xtau pape lg. so dont bully2 ye. xD


Ini dia entry pertama yg ditulis oleh BIG BOSS di dunia blogger ini. wah, excited neyh. hm,sebenarnya BIG BOSS dah lama berblogwalking ke blog2 orang lain. tyme2 masa lapang, boring2 bace blog orang lain, tetiba terlintas lak dlm kepala otak BIG BOSS ni nk wt blog jgk. hehe. nama BIG BOSS mcm ganaz je,tp sbnrnye BIG BOSS ni dlm hati ada taman. so kepada pembaca2 kalau rasa nk follow,follow lah. insyaallah BIG BOSS akan cuba slalu mngupdate blog ni ntuk bkongsi cerita n berita pape kpada y'all sume. BIG BOSS sgt berbesar hati coz still lg nk follow blog yg masih dara ni. haha.

4 comments:

Mohamed Firdaus Shajahan said... Best Blogger Tips

BOSS welcome to world

BIG BOSS said... Best Blogger Tips

haha..ty..sila tunjuk ajar!

Lieyly ︱ Alia said... Best Blogger Tips

wooo big boss :)

salam kenalan yaw ;)

BIG BOSS said... Best Blogger Tips

@Lieyly ︱ Alia

hehe. jgn buli BIG BOSS yg kecil ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...